AlaPlancha Y Amigos open

A la Plancha

We mogen weer! Sinds vrijdag 19 juni gaat AlaPlancha op haar vertrouwde locatie weer van start. Vanwege de coronamaatregelen wel met een aantal aanpassingen.

Het terras is ruimer van opzet om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Ook wordt er een terras gemaakt op de kade, met extra uitgiftepunten waar je tot 17.00 uur terecht kunt voor lunch, een drankje of een eenvoudig hapje. Voor een diner moet je echter reserveren voor een plekje op het platform aan het water.

Amigos en cultuur
Ook nieuw is de toevoeging aan het logo. Het restaurant heet nu ‘AlaPlancha y amigos’. Het buurtrestaurant nodigt deze zomer een aantal vrienden uit, collega’s die door de coronamaatregelen hun werk niet of nauwelijks kunnen uitvoeren. Zo komen er deze zomer een aantal foodtrucks staan, passend bij een van de landenthema’s die AlaPlancha kiest. Naast culinaire producten is er ook ruimte voor lokale culturele initiatieven, zodat bezoekers ook verrast worden door kunst, cultuur en muziek. Wil je jouw werk of product ook onder de aandacht brengen? Neem dan snel contact op met AlaPlancha.

Reserveren verplicht
Wie een maaltijd wil komen genieten moet wel even reserveren. Ook moet je ter plekke een vragenlijstje invullen over je gezondheid. Maar dan is het volop genieten geblazen aan het water! Tenminste, als het zonnetje schijnt. AlaPlancha y amigos is alleen geopend bij mooi weer, dus check van tevoren de website of sociale media.

Te krijg & te koop
Als je zo aan het water zit, moet er wellicht een keer een gang naar het toilet gemaakt worden. Sowieso luidt toch het advies daar eens een kijkje te nemen. De muren zijn voorzien van kunstwerken van Hans Kok. Ze zijn ook te koop. Maar je vindt er ook edities van de Eilandkrant Noordereiland (gratis), een schatkaart Noordereiland (ook gratis) en tegen een geringe vergoeding ansichtkaarten met foto’s van het oude en moderne Noordereiland en afbeeldingen van kunstwerken van lokale kunstenaars. De moeite waard om dus even te gaan kijken.

Diner-reserveren & meer informatie: https://www.ala-plancha.nl/