Expeditie Noordereiland 2011

Het Noordereiland is een uniek stukje Rotterdam en een oase van rust te midden van verkeersaders, kantoorkolossen en havenactiviteiten. Om dat breed onder de aandacht te brengen organiseren we op zaterdag 27 augustus Expeditie Noordereiland

Beste Noordereiland bewoners, ondernemers, kunstenaars, schippers en bezoekers,

Expeditie Noordereiland 2011

Hartelijk welkom bij Expeditie Noordereiland 2011!

Centrale ontmoetingsplek deze dag is het Hulstkamp Gebouw aan de Maaskade waar voor ieder wat wils is. Zoals foto’s en films over de historie van het Noorder-eiland, kunstwerken van enkele van de vele kunstenaars die het eiland herbergt en een heuse modeshow. Zowel binnen het gebouw als buiten op de Maaskade is van alles te zien, te horen en te doen. En wie het eiland eens goed van alle kanten wil zien, stapt bijna voor niets aan boord van Partyschip De Smaragd om een vaartocht rondom het eiland en over de Maas te maken.

De schatkaart toont de vele schatten die ons eiland rijk is: de bijzondere gevels en gebouwen, de wandelboulevard langs de kades, de galeries, de kunstwerken en rondom het fraaie uitzicht op de vele architectonische hoogstandjes op het vasteland van het centrum en van Rotterdam Zuid.

Bekijk al onze schatten op uw gemak en geniet van al het moois dat ons eiland u biedt.
Te weinig tijd om alles te zien? Kom dan nog eens terug om met behulp van deze schatkaart een wandeling of fietstocht over het eiland te maken. Tijdens Expeditie Noordereiland zijn bij de informatiebalie naast de entree in het Hulstkamp Gebouw speciale gratis boekjes met een culturele wandelroute over het Noordereiland verkrijgbaar.
Meer informatie op: [icon size=”tiny” image=”fa fa-external-link” url=”” ] www.expeditienoordereiland.com