Expositie Tussen ernst en spel

Zondagmiddag 9 september is in Galerie Wind een vervolgexpositie te zien van bijzondere en kleurrijke creaties van Gerard Vogelaar, met als titel ‘Tussen ernst en spel’. 

Gerard Vogelaar volgde in de jaren 70 de opleiding tekenen en schilderen aan de Willem de Koning academie. In de jaren 90 liet hij zich scholen tot psychiatrisch verpleegkundige om een andere kant van het leven te verkennen. Dit bracht nieuwe inspiratie en andere inzichten teweeg, hetgeen terug te vinden is in zijn werk. Zelf zegt hij hierover: “Graag voeg ik een poëtische kwaliteit toe aan mijn werk. Het decoratieve of fantasievolle is niet genoeg. Ik probeer de dingen te ordenen zoals in een gedroomde beleving. Daarvoor moet ik gefocust zijn, maar tegelijk moet het ook terloops tor stand komen. Het werk mag best een prettige verwarring oproepen. Tenslotte gaan dromen altijd over ons zelf.”

De expositie wordt die zondagmiddag officieel  geopend door kunstenares Marianne Grootenboer en wordt muzikaal omlijst door Alessio Bruno (contrabas) en Federco Castelli (gitaar). Vanaf 16:00 uur bent u van harte welkom!

Meer informatie  over deze expositie vindt u op de website van Galerie Wind 

Galerie Wind
Prins Hendrikkade 124A
 3071 KL Rotterdam (Noordereiland)
info@galeriewind.nl / www.galeriewind.nl