Havenverhalen: literaire wandeling

De tweede editie van de Havenverhalen gaat zondag 12 november van start. Dit keer is het niet op 1 locatie (vorig jaar in het Hulstkamp Gebouw), maar wordt het een literaire zwerftocht langs diverse locaties op het Noordereiland.

Het belooft ook nu weer een bijzonder evenement te worden. U kunt kiezen uit drie verschillende routes en tijdstippen, of aan meerdere routes deelnemen:

Route 1: start om 13.00 uur bij Café ’t Haventje, met o.a. schrijver Alex Boogers, dichter/liedjesschrijver Arie van der Krogt. Erna door naar Galerie Wind met Henk van Straaten en Michelle van Dijk.

Route 2: start om 14.00 uur bij Koozie, met schrijver/performer Elfie Tromp en spoken word van Babs Gons. Door naar Café ’t Haventje met Alex Boogers en Arie van der Krogt.

Route 3: start om 15.00 uur bij Galerie Wind, met Henk van Straaten en Michelle van Dijk. Daarna zijn de literaire wandelaars welkom bij Koozie met Elfie Tromp en Babs Gons.

De twee kinderprogramma’s beginnen om 11 en 12 uur: bij Tante Nino ontvangen we Joris Lutz en zijn muzikale hondje Fred (in de Haven) en zoeken we ons een hoedje naar de gestolen dieren in het prentenboek ‘Een Doodgewone Dag’ van Grootzus.

Kaartverkoop
Een ticket voor een van de routes bedraagt 10 euro (inclusief drankje en hapje). Voor het kinderprogramma is de entree 5 euro (7,50 voor volwassenen).
De kaarten voor de routes en het kinderprogramma zijn te bestellen via de Havenverhalen website. Wees er wel snel bij, het aantal plaatsen in de locaties is beperkt!