Aanmelden fotowedstrijd De Hef

De Hef, fier aan de Koningshaven, is én blijft een icoon van Rotterdam. Zelfs nu tijdens het groot onderhoud is het een blikvanger van de stad.  De Hef heeft haar werkzame leven achter zich, nu wordt er door de aannemer en gemeente Rotterdam keihard gewerkt om haar te behouden voor de toekomst.

De Hef leeft, dat bewijzen de vele foto’s die nog dagelijks van ‘onze’ brug worden gemaakt. De hoogste tijd om een fotowedstrijd uit te schrijven. Vereniging Vrienden van de Hef, Stichting Montmartre aan de Maas en de gemeente Rotterdam nodigen iedereen uit om hieraan mee te doen.

Tussen 1 augustus en 1 oktober 2016 kun je je mooiste foto van het werk aan De Hef inzenden naar fotowedstrijddehefSB@rotterdam.nl

De voorwaarden:
– Eén foto per inzender;
– De foto heb je zelf gemaakt, vanaf de straat of het water;
– Het moet een exterieurfoto –van de buitenkant- zijn;
– Je mag geen drone gebruiken om je foto te maken;
– Het onderwerp is het groot onderhoud van De Hef.

De eisen voor de foto:
– minimaal 2000 x 1500 pixels, bij voorkeur meer dan 4000 x 3000 pixels;
– de foto mag een liggend of staand formaat zijn;
– maximaal 7 MB;
– JPEG formaat;
– zonder watermerk.
– De foto’s moeten vergezeld gaan van de gegevens van de deelnemer (naam, voornaam, adres, telefoonnummer, geboortedatum)

Uit de inzendingen wordt door een kundige jury – vertegenwoordigd door: gemeente Rotterdam, fotograaf Otto Snoek, een journalist en één van de Vrienden van de Hef – een winnaar geselecteerd en de mooiste foto’s uitgekozen. De winnaar ontvangt een fraai Hef aandenken. Na afloop zullen de mooiste foto’s te zien zijn in een fototententoonstelling over de Hef. Wij hopen deze tentoonstelling aan het einde van het jaar te kunnen organiseren.

Foto: Ontwerpburo Lichting98

fotowedstrijd