Big Art: wie het kleine niet eert…

Van 12 t/m 15 september vindt de vierde editie van BIG ART plaats in vijf karakteristieke loodsen op het voormalige industriële Hembrugterrein aan de rand van Amsterdam.

De prachtige loodsen vormen het decor voor meer dan 80 XL kunstwerken van hedendaagse kunstenaars. MURALS Inc., gevestigd in PHK18 aan de Prins Hendrikkade op het Noordereiland, neemt voor de 2e maal deel aan deze kunstmanifestatie. Guido Winkler, door MURALS Inc. uitgenodigd voor deze show, wist wel raad met het gegeven BIG. Hij ontwierp een muurschildering van ± 360 x 1400 cm. Natuurlijk zit de kwaliteit hem niet alleen in de omvang maar én BIG én een prachtige illusionaire ruimtewerking grenst gegarandeerd aan een bijzondere kijkervaring.

Klein is ook fijn
Om aan te geven dat BIG voor MURALS Inc. belangrijk is maar zeker niet doorslaggevend, bewijzen de intrigerende tiny murals in olieverf van Andrea Radai – zie MURALS Inc. database -, de aanvangsomvang is
6 x 8 cm.

Uitstapje
Bezoek BIG ART in Amsterdam, onze site www.murals-inc.com, de Kadebrug in Eindhoven, of de huidige mural show ‘Nine to five’ bij PHK18 en verwonder u over de zeggingskracht van de getoonde muurschilderingen zowel big als tiny.

BIG ART 2019
Hembrugterrein Middenweg 63, Zaanstad
Entree: € 10 (kinderen gratis)
Open: 12 – 15 September 2019
Di, Vr, Za, Zo 11-19 uur

Gratis tickets verkrijgbaar bij PHK18 |Bureau voor beeldende kunst.
Prins Hendrikkade 18, Noordereiland
www.phk18.nl