Pleinconcert studenten Codarts & SKVR

Zaterdag 14 september is alweer de laatste van de serie pleinconcerten van het Midden in de Maas Festival.

Let op: voor deze keer is het concert niet op de gebruikelijke zondag, maar op zaterdag! Dit keer met optredens van studenten van CODARTS en de SKVR. Het belooft een bijzondere en warme muzikale afsluiting van de zomer te worden.

Trico Trio
Van de lyrische Ottomaanse oud tot de latin jazzgrooves van de piano en een rauwe flamenco-gitaar; het Trico Trio dompelt het publiek onder in een kleurrijke mengeling van muziekstromen. Deze drie studenten aan de Rotterdamse Codarts opleiding delen een gemeenschappelijke passie voor het combineren van stijlen uit alle werelddelen. En wat hen betreft bestaan daarvoor geen grenzen.

Trico Trio bestaat uit:
– Evelyn Vera Gallardo: Piano (Braziliaans)
– Nazeer Abdulhai: Oud (Turks)
– Anoush Saadat: Flamenco Guitar (Flamenco)

SKVR
De middag (en de zomer) wordt swingend afgesloten door twee bands van muziekstudenten van de Popband opleiding van de SKVR: Fireproof en Cold Pepper.

Festival Midden in de Maas
Het evenement is gratis toegankelijk. Er zijn stoelen en zitbanken, maar breng gerust uw eigen stoeltje mee. Het terras van Koozie is open, dus u kunt daar ook terecht voor een hapje en een drankje.

Het pleinconcert op het Burgemeester Hoffmanplein is van 14:00 tot 16.30 uur.

Voor wie alvast in de stemming wil komen hebben we nog een leuk filmverslag van het pleinconcert van 25 augustus, met het Marc Bischoff kwartet. https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=LKn7P9fmIUU

De pleinconcerten zijn mogelijk gemaakt door:
Elise Mathilde Fonds, OpzoomerMee, Stichting Verzameling van Wijngaarden-Boot (SWB), Stichting Bevordering Volkskracht, CultuurBuur, Stichting Expeditie Noordereiland en Wijkraad Noordereiland.
Sponsors: Koozie, Giraffe, Lichting98, BusnizzCares

___________________________________________