Brave New World

Theaterlezing door acteur Jacques Börger over en in aanloop naar de voorstelling van Shakespeare’s De Storm in mei 2020.

Deel 4 in aanloop naar de voorstelling van ‘De Storm’ van Shakespeare door SPIN Theaterproducties op 15 mei 2020. Acteur Jacques Börger speelt daarin de hoofdrol van Prospero, de vorst, magiër en theaterman. Maar zover is het nog lang niet. In de maanden voorafgaand geeft hij ‘theatercolleges’ gerelateerd aan het stuk.

Over de acteur
Jacques is acteur en speelt sinds 1971. King Lear was tot dusver zijn grootste rol. Hij is voorzitter van Theater Netwerk Rotterdam, heeft jaren bij het Historisch Museum Rotterdam gewerkt en was zeven jaar voorzitter van de Rotterdamse Museumnacht.

Tijd en locatie
De theaterlezing is zondag 5 januari 2020. De presentatie begint om 16:00 uur, maar vanaf 15:30 uur is er inloop met koffie of thee. Het verhaal zal een uur duren en daarna is er tijd voor een drankje met snack. Of u sluit meteen aan bij de Nieuwjaarsborrel die om 17:00 uur begint.​

Reserveren
Graag reserveren met een mail aan: j.b.borger@gmail.com, het aantal plaatsen is beperkt.  Entree: € 10,- en is inclusief drankje.  Ook kunt u intekenen voor een passe-partout. Die kost € 50,- en geeft toegang tot alle theatercolleges plus het bijwonen van een uitvoering van ‘Spin speelt Storm’ in mei volgend jaar.

Tante Nino
Van der Takstraat 102B
Rotterdam -Noordereiland
www.tantenino.nl
/ tantenino@gmail.com