Nino’s Nieuwjaar

Tante Nino nodigt u van harte uit om op zondag 5 januari om 17.30 uur te komen proosten op het nieuwe jaar.

Tijdens de Nieuwjaarsborrel is volop te genieten van zoete en hartige hapjes en lekkere Georgische wijn. En natuurlijk van elkaars gezelschap. Graag tot dan. Gaumarjos!

Vrienden van Nino
Nino gooit het over een andere boeg en kan hierbij steun van een Vriendenclub goed gebruiken. En het mooie is: iedereen kan vriend worden en het kan ook heel voordelig uitpakken. Tante Nino is namelijk een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en daarom is een gift geheel of gedeeltelijk aftrekbaar van inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Lees hier hoe het precies werkt.

Focus op activiteiten
Waarom Tante Nino graag steun wil van een vriendenclub? Omdat zij zo meer tijd en energie kan steken in waar zij het beste in is: concerten, voorstellingen, exposities, filmavonden en heerlijke Georgische maaltijden organiseren! In plaats van druk te zijn met paperassen voor aanvragen van subsidie, enzovoorts, et cetera en ga zo maar door.

Als vriend van Tante Nino draag je bij aan een bloeiend artistiek en cultureel klimaat op het Noordereiland, in Rotterdam en in de rest van de wereld. Én het is ook nog goed voor de eigen financiën. Meer weten? Mail tantenino@gmail.com of vraag ernaar tijdens uw  eerstvolgende bezoek.

Tante Nino
Van der Takstraat 102B
Rotterdam -Noordereiland
www.tantenino.nl