Eilandkunst

Bent u fan (of bewoner) van het Noordereiland? Dan mag een schilderij van Hans Kok in uw huis natuurlijk niet ontbreken!

Hans Kok is kunstenaar. Hij woont op het Noordereiland en wordt daar vaak gesignaleerd, wandelend over de Maaskade waar hij regelmatig zwerfafval raapt en inspiratie opdoet voor zijn schilderwerk. Voor veel van zijn werk staat het Noordereiland model. Kleurrijke schilderijen met een bovenaanzicht van het eiland, of De Hef. Menig huiskamer en horecalokaal op het Noordereiland is opgefleurd met een van zijn werken.

Kok exposeert ook regelmatig in galerieWind op de Prins Hendrikkade. Zijn werk vormt ook het decor van uitvoeringen van de Noordereiland Opera, waar hij bij betrokken is als zanger en voorzitter.

Enkele van zijn werken zijn nu ook te koop via de Eilandwinkel in het Huis van de Wijk. Zijn bekendste schilderijen van het eiland, ingelijst en op A3 formaat. Te koop voor €150,-

Kom een keertje langs om ze te bekijken, liefst even op afspraak of op zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur. Natuurlijk kan het ook online besteld worden, stuur in dat geval een mailtje.

Eilandwinkel / Huis van de Wijk
Prins Hendrikkade 89
M: eilandwinkel@gmail.com
T:  0624212792
W: www.noordereiland.org/souvenirs