Expeditie Noordereiland 2013

7 & 8 september 2013. De ondernemers en bewoners van het Noordereiland heten u van harte welkom als gast op ‘hun’ eiland. Het Noordereiland is altijd een bezoekje waard, maar zeker ook tijdens de Wereldhavendagen.

Het eiland kent immers een lange scheepvaarthistorie. Daar is op diverse locaties op het eiland nog veel over te vinden. Maar het eiland ademt ook een unieke sfeer en herbergt allerlei cultureel erfgoed en kunst in de buitenruimte, waarvan een groot deel afkomstig is van lokale kunstenaars.

Expeditie Noordereiland

U bent van harte uitgenodigd om hier te vertoeven, onze exposities en activiteiten in het Hulstkamp gebouw te bekijken, met een gids een rondwandeling te maken, of aan de hand van een strippenkaart diverse locaties te bezoeken en zo een gratis ticket te bemachtigen voor een rondvaart.

Vergeet niet om ook het Boekenfestival te bezoeken of de oversteek te maken naar het vasteland met partyschip De Smaragd. Om even van de vermoeienissen bij te komen kunt u terecht bij de diverse horecaondernemers of u kunt een versnapering kopen bij een van onze winkels of in het Hulstkampgebouw.

 


Bekijk de foto’s:

Huis aan huis Krant 2013

 

Het Hulstkamp gebouw

 

Expeditie Noordereiland 2013
De Maaskade met boekenmarkt

 

NE Studios

 

A la Plancha

 

Kaptain Diner, Mannenkoor

 

Kunst Expo, in het Hulstkamp gebouw

 

Bommel Beurs

 

Strpboeken Beurs

 

Boekenbeurs op de Maaskade

 

De folder voor Expeditie Noordereiland
De folder voor Expeditie Noordereiland

Zie website: [icon size=”tiny” image=”fa fa-external-link” url=”” ] www.expeditienoordereiland.com

Nog meer foto’s zijn te zien op onze foto website: [icon size=”tiny” image=”fa fa-camera” url=”” ] www.Flickr.com