Expositie Facts & Figures

De komende maand exposeren Han Dicke en Chris Ripken hun werk in galerieWind.

Han Dicke is architectonisch vormgever. meubelontwerper en beeldend kunstenaar. Hij werkt graag met een combinatie van foto’s, acryl, tape en papier en stelt hiervan werken samen die dikwijls uitgesneden worden.Naast zijn werk als beeldend kunstenaar zijn in de galerie  ook diverse tafels en stoelen van zijn hand te zien. 

Chris Ripken is beeldend kunstenaar. De expositie toont een selectie van vrij werk van Ripken. Hij werkt onder meer met metaal, klei en hout.  Het materiaal is ondergeschikt aan zijn beelden. Engelen en vissen zijn terugkerende onderwerpen. Bekende werken van hem in Rotterdam zijn ‘Jut en Juul’ op de Schiekade, ‘Monument van Meningsvrijheid’ op de  Heer Bokelweg / Schiekade en ‘De Zeemeermin’ op het Eudokiaplein.

De expositie duurt van zondag 8 november t/m zondag 6 december 2020.

In verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus is er op 8 november helaas geen officiële opening. Wel is de galerie open voor bezoekers tijdens de openingstijden van de galerie (donderdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur). Daarnaast kunnen gedurende de expositieperiode ook kleine groepjes bezoekers op afspraak worden ontvangen.

U bent van harte welkom in galerieWind en uiteraard houden zij zich zich aan alle richtlijnen op het gebied van veiligheid volgens de normen van de overheid.

galerieWind
Prins Hendrikkade 124a
www.galeriewind.nl
info@galeriewind.nl
tel. 06 54613095 / 010 2331335