Foto-expositie De Haven Meester

Galerie Wind toont van 6 t/m 27 september werk van fotograaf Bernard Kats, waarin Rotterdam en de haven vooral centraal staan.

Al in 1973 maakte Bernard Kats kennis met fotografie en schafte hij zijn eerste camera aan. Zijn passie voor het vangen van beelden groeide door de jaren heen en daarmee ook zijn fascinatie voor ‘anders kijken’. Als autodidact, naast een korte leerschool bij portretfotograaf Patricia Steur, laat Kats zich inspireren door wat hij ziet in het dagelijks leven. Zijn liefde voor Vlieland speelt ook een belangrijke rol in zijn werk, maar deze expositie staat bijna volledig in het licht van zijn geliefde Rotterdam met de veelzijdige en fantastische haven.

Detail & kleur
Op realistische wijze laat Bernard Kats in zijn werken, van soms wel 3 bij 1,5 meter, een gedetailleerdheid zien die zijn weerga niet kent. We maken met de tentoonstelling ‘De Haven Meester’ kennis met zijn oog voor detail en kleur met een knipoog richting kunst. Hij maakt de kijker getuige van zijn onderzoek naar maritieme vorm en kleur.

Bezoektijden
De expositie is te bezoeken van donderdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur en op afspraak op andere dagen of tijden. Af en toe is Galerie Wind ook in het weekend open, kijk op Facebook welke weekenden dat zijn. zijn: www.facebook.com/galeriewind/

Galerie Wind
Prins Hendrikkade 124a
Rotterdam-Noordereiland
www.galeriewind.nl
/ info@galeriewind.nl
Tel. 010-2331335 of 06-54613095