Fotowedstrijd De Hef

Het Val is bijna weer terug op zijn vertrouwde stek in de Koningshaven. De afgelopen maanden zijn veel mooie plaatjes gekiekt van de ingepakte Hef. Zondag 19 februari zijn de 100 fraaiste foto’s te zien in Galerie Wind.

De afgelopen maanden zijn er door professionele en amateurfotografen vele fraaie plaatjes gekiekt van de ingepakte Hef. Ook van het weer verwijderen van alle doeken, ook al ging dat soms vanwege stormachtig weer wat sneller dan gepland. Zondag 19 februari worden de 100 mooiste foto’s tentoongesteld in Galerie Wind, Prins Hendrikkade 124a. Daar wordt die dag ook de prijswinnaar bekendgemaakt van de fotowedstrijd, die werd uitgeschreven door de gemeente Rotterdam, in samenwerking met Vereniging Vrienden van de Hef en Stichting Montmartre aan de Maas.

Tentoongesteld
Vanwege het grote aantal aanmeldingen (ook de deelnemende fotografen zijn uitgenodigd en de ruimte is beperkt) is het inmiddels niet meer mogelijk om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn. U kunt zich dus ook niet meer aanmelden. Uiteraard ¬†bent u van harte welkom om op een van de dagen daarna de tentoongestelde foto’s te bewonderen. U vindt de openingstijden op de website van Galerie Wind.