Rondleiding PHK18

Bewoners van het Noordereiland en Feijenoord zijn van harte uitgenodigd om zich woensdag 25 januari te laten rondleiden door kunstenaars die exposeren bij kunstgalerie PHK 18 op het Noordereiland, in het voormalig Wegener pand aan de Prins Hendrikkade.

Bureau voor Kunst | PHK18 is een kunstgalerie gelegen op het Noordereiland, in het gebouw waar voorheen Wegener (o.a. De Havenloods) in gevestigd was. De locatie is nu het onderkomen van twee architectenbureaus en een interieurbureau. De officiële opening was op 16 oktober met een groepstentoonstelling van 29 kunstenaars. Het thema en de titel van de tentoonstelling is :SCHAAL.

Hoewel een aantal bewoners van het Noordereiland met enige regelmaat PHK18 bezoekt, willen de galeriehouders en kunstenaars graag PHK18 meer bekend maken als cultureel onderdeel van het Noordereiland, waar iedereen gewoon even binnen kan lopen. De huidige tentoonstelling :SCHAAL is zodanig groots van opzet dat het hen mooi lijkt juist nu de deuren wijder open te zetten, met name voor bewoners van het Noordereiland en Feijenoord.

Rondleiding 25 januari
Tijdens rondleidingen op het bureau vertellen de kunstenaars graag over hun werk. De ruimte is 1000 m2 waarbij ruim 40 werken van diverse formaten getoond worden. Het is natuurlijk ook een unieke kans om het Wegener pand eens van binnen te zien. De rondleidingen worden feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje.

Datum:
Woensdag 25 januari van 19.30 – 22.00 uur

Locatie:
Prins Hendrikkade 18

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de rondleiding? Stuur dan een mail naar info@phk18.nl

Meer informatie over Bureau voor Kunst | PHK18: www.phk18.nl