Groovy pleinconcert Noordereiland

Zondag 14 juli  organiseert het Midden in de Maas Festival haar tweede pleinconcert, na een succesvolle eerste editie op 16 juni.

Onder de grote kastanjeboom op het Burgemeester Hoffmanplein midden op het Noordereiland brengt Simone Roerade met haar band de soul van de blues en de groove van de funk naar het podium.

Tournee
In de jaren ’90 was Simone leadzangeres bij Candy Dulfer‘s Funky Stuff en toerde over de hele wereld. Met haar eigen band ‘Hips’ deed ze het daarna nog eens dunnetjes over en dat leverde haar zelfs een nummer 1 notering in Spanje op! Nu staat ze dus midden op het Noordereiland op het podium met een energieke en flamboyante bezetting:

  • Bart Wijtman (contrabas en backing vocals)
  • Sjoerd van Bommel (slagwerk en backing vocals)
  • Berthil Busstra (toetsen)
  • Simone Roerade (zang/percussie)
Simone Roerda

Aangenaam vertoeven
Het optreden begint om 14:00 uur en duurt tot 16:30 uur. Installeer uzelf comfortabel op het terras bij restaurant Koozie (maar u mag ook gerust uw eigen stoeltje meebrengen). Koozie en Giraffe Coffee roasters voorzien u graag van een drankje. Na afloop is er ook een barbecue.

Video
Maak alvast kennis met Simone, bekijk de video die RTV Rijnmond eerder van haar optreden maakte (advertentie overslaan: klik op skip ad).

Smaakt naar meer
Heeft u genoten van de eerste twee pleinconcerten? Noteer dan ook de volgende data alvast in de agenda:
– zondag 25 augustus
– zaterdag (!) 14 september.

___________________________________________

De pleinconcerten zijn mogelijk gemaakt door:
Elise Mathilde Fonds, OpzoomerMee, Stichting Verzameling van Wijngaarden-Boot (SWB), Stichting Bevordering Volkskracht, CultuurBuur, Stichting Expeditie Noordereiland en Wijkraad Noordereiland.
Sponsors: Koozie, Giraffe, Lichting98, BusnizzCares