Tunnelvisie muurkunst

Muralist Luuk Bode, aangesloten bij Murals Inc., heeft onlangs een muurschildering opgeleverd van de Kadebrug in Eindhoven.

De gemeente Eindhoven is al enige jaren bezig met de uitvoering van haar ‘Tunnelvisie’, waarbij onder andere bruggen en tunnels, die vaak vervuild zijn en als sociaal onveilig worden ervaren, door middel van hedendaagse muurschilderingen en street art worden ge-upgrade. Inmiddels zijn circa 20 tunnels voorzien van een inspirerende schildering.

Murals Inc. is er trots op dat een van de bij hen aangesloten muralisten Luuk Bode de Kadebrug in Eindhoven heeft voorzien van de muurschildering stroke040. Het viaduct van 600 m2, gescheiden door water, vormde een ware uitdaging. Luuk Bode wist hem met behulp van een team assistenten te transformeren naar een dynamisch, krachtig en coherent geheel. 

Het resultaat vieren we op woensdag 17 juli van 17.00 – 21.00 uur op het naastgelegen Campinaterrein. U bent daarvoor van harte uitgenodigd. Voor het adres zie: Google maps

Galerie
U kunt ook dichter bij huis werk van diverse muralisten zien in de galerie van Murals Inc. op het Noordereiland in Rotterdam. De galerie, temidden van werkplekken van een architectenbureau is tijdens kantoortijden te bezoeken.

Murals Inc. | Bureau voor Kunst |PHK18
Prins Hendrikkade 18
3071 KB Rotterdam (Noordereiland)
www.phk18.nl