Midden in de Maas Festival 2023

Ook dit jaar is er weer een Midden in de Maas Festival op het Noordereiland, te weten op zondag 10 september. Koozie Lunchroom biedt ook dit keer weer een podium aan muziekprofessionals en aanstormend muziektalent.  

Twee muziekacts
Het programma wordt afgetrapt door de band Les Etoiles, een Rotterdamse band die gypsy muziek en Franse jazz & blues brengt. Daarna volgt de hoofdact van de middag: Convoi Exceptional. Beroemd en populair in Rotterdam en verre omstreken.  

  PROGRAMMA

14.00 – 14.30 uur
Les Etoiles – Deze muzikantengroep ontstond in 2019, maar vanwege corona lagen optredens lange tijd stil. Nu zijn ze weer volop aan het opstarten, met optredens op kleine festivals en evenementen. Hun muziekgenre is onder meer Franse gypsy, jazz, blues en popjazz.  Ideaal voor pleinpubliek zoals dat van het Midden in de Maas Festival.  

15.15 – 16.30 uur
Convoi Exceptional – Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende dampende energieke improvisatieklanken en pompende live beats. Vurig en soms juist even een klein moment van bezinning. rock & roll in har(d)t en nieren. De mannen hebben sinds 2006 op vele podia gespeeld, zoals: Paradiso, Lowlands, Oerol, de Parade, Zwarte Cross, Pinkpop, Wildeburg, Surfana , en Into The Woods.    

Zondag 10 september
14.00 -16.30 uur
Koozie Lunchroom
Burgemeester Hoffmanplein, Noordereiland
     

Dit muziekfestival werd mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet, OpzoomerMee, Elise Mathilde fonds en Stichting Expeditie Noordereiland.