Mrs. Hips ontdooit het plein

Mrs. Hips op het plein

Het swingde de pan uit, tijdens het tweede Midden in de Maas Festival, zondag 14 juli. Simone Roerade (Mrs. Hips) en haar fantastische begeleiders zongen en speelden de vonken eraf.

Het Burgemeester Hoffmanplein stond vol met bezoekers die het sombere en frisse weer trotseerden. Stilstaan was er echter niet bij. Met haar dijk van een stem en de opzwepende, funky muziek zorgde Mrs. Hips dat vrijwel iedereen stond mee te swingen en zichtbaar aan het genieten was.

We kijken al uit naar het volgende pleinconcert, dat zondag 25 augustus plaatsvindt, van 14:00 tot 16.:30 uur. Nu duimen dat de weergoden het concert gunstig gezind zijn.

De organisatie ontving na afloop leuke reacties, waaronder deze van Hans Merkus, bestuurslid van Expeditie Noordereiland:
“Ik heb zondag 14 juli enorm genoten van het fantastische optreden van Mrs. Hips op de kop van het Burgemeester Hoffmanplein. Geweldige professionele en warme muzikanten met een top-geluid(technicus). Het plezier spatte er vanaf en dat was aan het enthousiaste publiek te merken. Ik was vrijdagavond op NorthSea Jazz o.a. bij Anita Baker maar die kan echt niet op tegen de soulvolle stem van zangeres Simone Roerade. Heel leuk dat Koozie dit samen met Noordereilander Ed Verhoeff op poten heeft gezet. Het smaakt duidelijk naar (veel) meer”.

___________________________________________

De pleinconcerten zijn mogelijk gemaakt door:
Elise Mathilde Fonds, OpzoomerMee, Stichting Verzameling van Wijngaarden-Boot (SWB), Stichting Bevordering Volkskracht, CultuurBuur, Stichting Expeditie Noordereiland en Wijkraad Noordereiland.
Sponsors: Koozie, Giraffe, Lichting98, BusnizzCares