Muralisten bij PHK18

Behalve een bijzondere galerie PHK18 temidden van een architectenbureau heeft Bureau voor Kunst sinds kort ook MURALS Inc. binnen haar gelederen, een advies- en bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in muurschilderingen.

Particulieren, bedrijven en organisaties kunnen daar terecht voor allerlei soorten muurschilderingen, van een enorme wand in een kantoorpand tot een kleine muurschildering in de huiskamer. MURALS Inc. heeft 38 hedendaagse ‘muralisten’ in haar bestand en wie op zoek is naar een exclusieve muur-, plafond- of vloerschildering kan bij hen terecht voor advies en bemiddeling.

Specifieke kunstvorm
Muurschilderingen zijn een specifieke vorm van kunst die nauw aansluit bij de architectuur en door haar dimensies een geheel ander beeld bereikt dan met schilderijen, foto’s of sculpturen mogelijk is. Een muurschildering op de juiste plek is een architectonische bijdrage, een vitale toevoeging aan de gewaarwording van een ruimtelijke omgeving. De eenvoud van het aanwezig zijn, zonder naden zichtbaar.

Uitdagend en uitgesproken
Alle kunstenaars van MURALS Inc. zijn specialisten op hun vakgebied. Door hun talent en ervaring analyseren zij de specifieke eigenschappen van een ruimte, waarna ze in hun eigen metier een wandschildering maken welke een uitgesproken ervaring oplevert. Niet zomaar leuk of gezellig maar wel origineel, relevant, onverwacht en essentieel. Het zijn wandschilderingen die blijven boeien, uitdagen en discussies voeden.

Voorbeelden
MURALS Inc. is opgericht door een beeldend kunstenaar en een architect. De combinatie van ruimtelijk inzicht met kennis van beeldende kunst maakt dat u een professioneel advies op maat krijgt. Mooie voorbeelden van de effecten van een muurschildering kunt u persoonlijk ervaren in Galerie PHK18, in het kantoorpand op de Prins Hendrikkade op het Noordereiland.

Bent u op zoek naar een bijzondere muurschildering voor uw huis of bedrijfspand? Loop dan eens binnen bij PHK18 of neem voor mooie voorbeelden een kijkje op de website van MURALS Inc.