Nine to five

De titel ‘nine to five’ verwijst naar het kantoorleven van weleer. Flexplekken, onregelmatige werktijden, thuiswerken, maar zelfs als de oude werktijden worden aangehouden is de kans groot dat ook de werkplek zelf aan veranderingen onderhevig is geweest.

Zo ook het bureau van Convexarchitecten waar PHK18 sinds eind 2013 een wisselend tentoonstellingsprogramma aanbiedt. Door de open houding van het bedrijf heeft zich een interessant experiment kunnen ontvouwen wat op diverse gebieden en niveaus gevolgen heeft gehad.

Inspirerende werkomgeving
Editie #18 ‘Nine to five’ toont 9 opzienbarende muurschilderingen. Deze muurschilderingen verhouden zich tot de architectonische ruimte en dragen, door hun uitgesproken karakter en originele beeldtaal bij aan een inspirerende werkomgeving.

Expositie muurspecialisten
MURALS Inc. is een bureau gespecialiseerd in hedendaags muurschilderingen en is onderdeel van stichting Bureau voor Kunst | PHK18. Laat u verassen door de kracht van de muurschildering binnen een bedrijvencontext en de beeldende kwaliteiten van 9 van onze muurspecialisten: Jeroen Erosie / Guido de Boer/ Graphic Surgery / Harry Markusse / Naamloozz / Petra van Noort / Christine Rusche (D) / Vakki (KR) / Rutger de Vries.

De feestelijke opening vindt plaats op zondag 14 april van 15:00 – 18:00 uur.

Bureau voor Kunst PHK18 / MURALS Inc.
Prins Hendrikkade 18
3071 KB Rotterdam (Noordereiland)
www.phk18.nl
Open: maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur