Open atelier NE Studio’s

De ateliers van NE Studio’s openen het laatste weekend van september weer hun deuren voor publiek.

Verscholen ateliers
Omringd door het groen, verscholen tussen de huizen aan de Prins Hendrikstraat, ligt het witte gebouwtje van de NE Studio’s. De klaslokalen van deze voormalige kleuterschool  dienen sinds 1988 als atelier, werkplaats of fotostudio voor een aantal kunstenaars.  Zij zijn actief op het gebied van beeldhouwkunst, fotografie, schilderkunst, grafiek, video, illustratie, grafische vormgeving en ruimtelijke vormgeving.

Kijkje in het atelier
Ieder jaar in september opent de NE  Studio’s twee dagen lang haar deuren voor publiek.  Zaterdag 28 en zondag 29 september kan iedereen tussen 11.00 en 17.00 uur een kijkje komen nemen en de kunstenaars ontmoeten. Er wordt veel nieuw werk en werk ‘in progress’ getoond en toegelicht door de kunstenaars zelf. Er zijn tekeningen, beelden, installaties, foto’s, video’s, schilderijen, grafiek en boeken te zien, die dit weekend ook nog eens extra voordelig te koop zijn.
De deelnemende kunstenaars zijn: Marianne Grootenboer, Martin Keus, Rick Keus, Tamyra Meesters, Marjoke Schulten en Minne Smits.

Potje pétanque
Ook kan er dit weekend weer pétanque worden gespeeld op de speciaal daarvoor aangelegde baan naast de ateliers.

Informatie
Meer achtergrondinformatie over het atelier en de kunstenaars is te lezen op de website van NE Studio’s.

NE Studio’s
Prins Hendrikstraat 5
Rotterdam – Noordereiland
www.nestudios.nl