Prijsuitreiking fotowedstrijd

Foto: Juan Maldonado Alcazar

Zaterdagmiddag 6 juli liep een aantal bewoners verwachtingsvol het Huis van de Wijk binnen. Zij waren inzenders van foto’s voor de door de Eilandkrant uitgeroepen fotowedstrijd en benieuwd welke foto tot winnaar werd uitgeroepen.

Alle inzenders werden met koffie en lekkers onthaald en waren getuige van de onthulling van de door de jury als beste aangemerkte foto. Een lastige keuze uit 12 prachtige foto’s, vonden de juryleden. De foto die Sabine van Hoogenhuizen had ingestuurd werd door hen gekozen als beste foto. De verraste Sabine ontving uit handen van redacteuren Ilonka Schutte en Annette de Bus een bos bloemen, een cadeaubon en een fles eigen gebrouwen bier van SAAM.

Na de prijsuitreiking werden de 12 foto’s onthuld die geplaatst zijn in de kalender Noordereiland 2025. De kalenderfoto’s zijn ingelijst nog een week tentoongesteld in het Huis van de Wijk. Daarna ontvangen de inzenders hun ingelijste foto.

Kalender
De Noordereiland Kalender 2025 (A3 formaat) is te koop bij de Eilandwinkel in het Huis van de Wijk. Voor 15 euro is dit unieke collectors item in huis te halen. Hang hem op een prominente plek, of geef hem cadeau. Een bijzonder verjaardagscadeau, relatiegeschenk of misschien nu alvast voor onder de kerstboom. Er is maar een kleine voorraad, dus wees er snel bij.

De redactie bedankt alle inzenders voor hun mooie foto’s. De prijsuitreiking leverde een leuke samenkomst en kennismaking met elkaar op en een serie mooie foto’s. Wellicht is dit de start van een jaarlijkse traditie?

Alle foto’s zijn te bekijken op de Noordereiland website