Tuinconcert Tante Nino

De horeca gaat voorzichtig aan weer open. Terrassen worden ingedeeld, het meubilair en serviesgoed gepoetst. Ook Tante Nino gaat weer rustig aan de slag met programmeren van optredens.

Vrijdag 5 juni viert Tante Nino de versoepeling van de lockdown met een anderhalvemeter-tuinconcert. Maar om te beginnen is er om 18:30 uur een borrel en hapjes. Het concert begint om 19:00 uur.
Let op: de ingang naar het tuinpodium is Van der Takstraat 96.

Het trio brengt een breed scala aan muziek ten gehore van onder meer Offenbach, Tchaikovky, Satie, Bizet en Puccini. Een vol programma wordt het.

Aanmelden
Voor het concert moet je wel reserveren per email tantenino@gmail.com, Een kaartje kost 15 euro en die moet je vooraf overmaken op bankrekening NL14ABNA 0420215948 ten name van Stichting Tante Nino o.v.v. Trio Brunettes. Na het tuinconcert kan je een buffet-maaltijd genieten) à 15 euro pp. Ook daarvoor moet je van tevoren reserveren betalen.

Come rain or shine
Ook bij regenachtig weer gaat het tuinconcert door. Voor de artiesten heeft Tante Nino een overkapping en voor het publiek poncho’s. Maar we duimen natuurlijk voor een fraaie zomerse avond.

Tante Nino
Van der Takstraat 102b
Rotterdam-Noordereiland
www.tantenino.com / tantenino@gmail.com