A la Plancha in Buik van Rotterdam

Visje, biertje en uitzicht. Meer heb je in feite niet nodig. Het was voor Hans Mosselman zes jaar geleden tijdens een vakantie in Spanje het eureka-moment om op het Noordereiland het popup visrestaurant A la Plancha te starten.  

Samen met broer Frank Mosselman, Willem de Klerk en met hulp van Stichting Montmartre aan de Maas vertaalde Hans zijn ervaring naar een visrestaurant aan de Maaskade op het Noordereiland dat alleen open is op mooie zomerse dagen. Reserven kan niet, je moet de website en social media in de gaten houden om te zien of ze geopend zijn. En soms moet je in de rij staan, omdat het best druk kan zijn. Maar het wachten wordt op de trappen bij de ingang zo aangenaam mogelijk gemaakt. Bovendien is de locatie aan het water en het schitterende uitzicht de moeite van het wachten wel waard.

De redactie van de Buik van Rotterdam schoof onlangs een keertje aan en gaf dit zomers en unieke concept een fraaie beoordeling.