Boekenmarkt Noordereiland & Bommelbeurs

7 september op de Maaskade. Een Bommelbeurs ter eere voor Marten Toonder (de geestelijk vader van Oliver B. Bommel) die 101 jaar geleden geboren in de Thorbeckestraat op het Noordereiland.

Boekenmarkt & Bommelbeurs
7 september 2013

10.00 – 17.00 uur
Maaskade Noordereiland

De boekenmarkt op het Noordereiland is voor iedereen die interesse heeft in boeken, van jong tot oud en als een leuk dagje uit met het gezin. Er zijn vele genres en boeken voor verschillende leeftijden, van kleuters – peuters, kinderboeken, tot boeken voor volwassen met o.a de genres – oorlog, fantasy, thriller, (liefdes)romans en ga zo maar door.

De handelaren hebben een uitgebreide keuze en mocht u onverhoopt dat ene boek toch niet vinden zullen zij er alles aan doen om u het boek op een ander moment, alsnog aan te bieden.

Op 7 september zal als eerbetoon aan Marten Toonder, geestelijk vader van Olivier B. Bommel en zijn vriend Tom Poes, in samenwerking met Toondertijd, de Marten Toonder verzamelaarsclub, een Marten Toonder beurs worden georganiseerd. Hij is namelijk afgelopen jaar, 100 jaar geleden geboren in de Thorbeckestraat op het Noordereiland te Rotterdam. Vorig jaar zijn het bommel museum, De Bommelzolder en uitgever Ton Paauw met veel enthousiasme ontvangen door de lokale bewoners en bezoekers van de Boekenmarkt.

Tevens worden deze dag Expeditie Noordereiland en de Wereldhavendagen georganiseerd. Expeditie Noordereiland vindt deels plaats in het Hulstkamp Gebouw aan de Maaskade, 100 meter bij Boeken & Vintage Markt Noordereiland vandaan. Deze 3e editie van Expeditie Noordereiland, waar kunstenaars met kunst exposeren en de historie van het Noordereiland te zien, lezen en horen is, heeft ieder jaar 2000 bezoekers. Tevens zorgt de Wereldhavendagen voor een grotere toestroom van bezoekers naar het Noordereiland.

Mis dit niet en schrijf u meteen in voor deze fantastische boekenmarkt of kom langs om langs de leuke kraampjes te struinen!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wesley Kokken,
[icon size=”tiny” image=”fa fa-envelope” url=”” ] Wesley@wesco-evenementen.com