Expositie Ivo Oranje

Van 15 september t/m 30 oktober exposeert Ivo Oranje zijn kleurrijke, stedelijke schilderkunst in galerieWind.

Ivo Oranje is Nederlander, geboren in São Paulo in Brazilië. Hij studeerde hij dans aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarna volgde hij een opleiding aan de hotelschool. Hij doorliep een succesvolle carrière in de horeca, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij besloot terug te keren naar zijn oorspronkelijke artistieke achtergrond.

Hij schildert moderne, abstracte en vaak kleurrijke werken op zowel groot als klein doek. Zijn thema’s hebben vaak betrekking op steden in het algemeen, maar op Rotterdam en São Paulo in het bijzonder. De materialen waarmee hij werkt zijn acrylverf op canvas in combinatie met markers, potloden, inkt of oliepastel. Naast het schilderen werkt Ivo als persoonlijk begeleider in de zorg waarin hij mensen creatief ondersteunt.

Van 15 september tot 30 oktober is een expositie van zijn werk te zien in GalerieWind. De opening van zijn tentoonstelling ‘Brasilian blood with a touch of orange’ is donderdag 15 september om 18.00 uur. 

De expositie wordt geopend door Mr. Paulo Roberto Caminha de Castilhos França, ambassadeur van de Federale Republiek Brazilië in Nederland, samen met Mai Elmar, Directeur Cruise Port Rotterdam en Voorzitter VNO-NCW Rotterdam & Regio Rijnmond.

Kijk voor meer informatie op de website van galerieWind.

galerieWind
Prins Hendrikkade 123h – 124a
3071 KL Rotterdam
Open: donderdag t/m zondag 13.00 – 17.00 uur en op afspraak
(ook groepen)