Havenverhalen in Hulstkamp Gebouw 4 sept 2016

Haven Verhalen

Stichting Montmartre aan de Maas mag één keer per jaar gebruik maken van de faciliteiten van het Hulstkamp Gebouw. De afgelopen jaren werd daar een aantal keer Expeditie Noordereiland georganiseerd, een evenement met een link naar de kunstzinnigheid en rijke scheepshistorie van het eiland.

Verhalen aan de Rotterdamse dis
Zondag 4 september is het Hulstkamp Gebouw het toneel voor ‘HAVENVERHALEN’, een literair en culinair evenement, georganiseerd door Stichting De Loodsen.
Dit bijzondere evenement verbindt de zintuigen smaak en gehoor. Aan lange tafels in de Stokerij-zaal worden bezoekers verrast met typisch Rotterdamse gerechten en drankjes. Bekende Rotterdammers, waaronder Wilfried de Jong, Ernest van der Kwast, Gyz la Rivière, Rien Vroegindeweij, Henk Oosterling, Mai Elmar en Anna Visser vertellen ondertussen verhalen over de haven, de stad, het Noordereiland en natuurlijk het Hulstkamp Gebouw.

Postkaart Haven Verhalen - A6 Voorkant-5Programma: kies uw zitting
Het programma kent twee zittingen: om 13.00 uur en 16.00 uur. Iedere zitting duurt ongeveer 1,5 uur. Per zitting is slechts plek voor maximaal 80 mensen, u moet er dus snel bij zijn om een toegangskaart te bemachtigen.

Wees welkom op het Noordereiland, bestel snel toegangskaarten voor een van de zittingen en laat u verrassen door dit literaire kadeprogramma én het Hulstkamp Gebouw tijdens de Wereldhavendagen!

Meer info via facebook.com/havenverhalen
Email: havenverhalen@stichtingdeloodsen.nl

Toegangskaarten kosten 6 euro en zijn te bestellen via de facebookpagina, wereldhavendagen.nl of Boekhandel v/h Van Gennep.