Muziek aan de Maas

Wat is er mooier dan aan de Maaskade, met uitzicht over de skyline van Rotterdam, lekker te luisteren en kijken naar live muziek. Zaterdag 8 juli kan dat, bij het terras van SAAM, op de hoek Maaskade – vd Takstraat.

De op het Noordereiland gevestigde evenementen-organisator en muzieklabel  Music™️  organiseert die dag het Music Label Night Buurtfeest.

Het event is op het terras van restaurant SAAM. Die locatie zorgt ervoor dat het nooit te druk wordt en er genoeg ruimte is om te bewegen. Het geluid wordt vooral naar het water gekaatst en niet de woonwijk in. Zo wordt overlast tot een minimum beperkt. Daarom ook geen groot podium, maar een tent, waar alle muziek live wordt gebracht met een kleine geluidsversterking.   

Programma
Er zijn die zaterdag 8 bands en in totaal 25 muzikanten, van divers pluimage. Jazz, pop, rock, drums, sing-& songwriters en zelfs zeeliederen passeren  de revue. Kijk voor de actuele line-up op www.musiclabelnight.com

Extra te bezoeken
Die middag kunnen bewoners ook een kijkje nemen bij de Opzoomer Energiekeet. De energiecoach geeft informatie over manieren om te besparen op energieverbruik. En er is een voorproefje van het Street Kitchen evenement dat 20 augustus op het eiland wordt georganiseerd.

Info
Zaterdag 8 juli, 14.00 – 22.00 uur
Maaskade  / Van der Takstraat (SAAM)
Toegang: GRATIS

Het evenement wordt georganiseerd i.sm. buurtorganisaties, buren en ondernemers en ondersteund door North Sea Round Town, Cultuur Concreet, Stichting Expeditie Noordereiland en DeltaPort Donatiefonds.1