North Sea Round Town Noordereiland

Na jaren is het weer gelukt om North Sea Round Town ook naar het Noordereiland te krijgen. Dankzij de inspanningen van Streef producties, NSRT, stichting Montmartre aan de Maas, Volkskracht, Opzoomeren en restaurant Koozie kunnen bewoners en bezoekers er zaterdagavond 30 juni weer op los swingen.

Vanaf 16:00 uur barsten op de hoek van het Burgemeester Hoffmanplein / Van der Takstraat de eerste klanken van DJ Rooiekees los. De bekende jazz-DJ van¬†Rotterdam-Zuid warmt de boel op en draait tussen de live optredens door. Rond 17:00 uur volgen The Foobirds, het jongste ensemble van de SKVR Jazzschool. Dan verwachten we om 18:30 uur het ‘eigen’ Rotterdam Jazz Lab van Noordereiland resident Bart Egeter met zijn negenkoppige band. De avond sluit rond 20:30 uur feestelijk af met Bongomatik, een muziekfamilie die bestaat uit toppers van de Nederlandse/ Rotterdamse jazz, pop, latin en funk.

Noteer de datum alvast in de agenda.  Meer informatie over het (gratis) programma en de artiesten vindt u op de website van het Noordereiland.