Opening Project Raamwerk

Van 1 september tot 1 november organiseren de kunstenaars van de NEstudio’s het RAAMWERK project, een tentoonstelling op de ramen van het atelierpand op het Noordereiland.

Op de ramen van het pand van NEstudio’s is werk te zien van de deelnemende kunstenaars: Liza Wolters, Hillegon Brunt, Hans Wilschut, Hanneke Huisman, Ilse Kauffman, Jack Eden, Rick Keus, Kuin Heuff, Constance van Duinen, Stang Gubbels, Sarah Rose Guitian Nederlof, Anuli Croon, Fileona D-khar, Kwinnie Lê, Floor Milou Smit, Kamali van Bochove, Marijke Appelman, Jasper Almekinders, Koosje Koene, Marjoke Schulten & tamyra meesters, Martin Keus, Minne Smits, Don Satijn, Marianne Grootenboer, Simona Petescu, Roos Kloosterman & Lindsey Schwidder.

Opening
Vrijdag 3 september wordt het Raamwerk project officieel geopend. Van 17:00 tot 19:00 uur bent u van harte welkom. Ook de binnentuin van NE Studio’s is dan toegankelijk. Geen tijd om langs te komen? Tot 1 november is de raamkunst van buitenaf 24/7 te bewonderen, dus wandel er gerust een keertje langs.

NEstudio’s
Prins Hendrikstraat 5
www.nestudios.nl
www.instagram.com/noordereilandstudios