Zomerconcert Noordereiland

Zondag 19 september is er (eindelijk) weer een editie van het Midden in de Maas Festival op het Noordereiland. Neem gezellig plaats op het Burgemeester Hoffmanplein en laat u meevoeren op de avontuurlijke muziek.

Het is alweer twee jaar geleden dat op het Burgemeester Hoffmanplein het Midden in de Maas Festival plaatsvond. Gelukkig mag het nu weer. De nieuwe eigenaren van lunchroom Koozie organiseren samen met Expeditie Noordereiland en Ed Verhoeff dit jaar in ieder geval nog één editie van het Midden in de Maas Festival.

Zondag 19 september, van 13.30 tot 16.30 uur
Locatie: Burgemeester Hoffmanplein, Noordereiland.


CaboCubaJazz

Die middag treedt de  CaboCubaJazz band op. Zij voeren de luisteraars mee op een reis waar verlangen, passie, subtiliteit en muzikaal vuur elkaar afwisselen. Het internationale ensemble CaboCubaJazz mengt op onnavolgbare wijze de melancholie van de Kaapverdische eilanden met opzwepende Cubaanse rumba, salsa en avontuurlijke jazz.

De band werd opgericht door percussionist Nils Fischer, bekend van o.a. Timbazo en Nueva Manteca, en pianist Carlos Matos, ambassadeur van de Kaapverdische muziek in Europa. De musici zijn afkomstig uit onder meer Kaapverdië, Spanje en Venezuela. Na razend enthousiaste reacties op hun albums ‘Rikeza y Valor’ en ‘Corason Africano’ volgden succesvolle optredens op onder meer het Havana Jazz Festival, Borneo Jazz en North Sea Jazz. 

Voor wie alvast in de stemming wil komen:


Coronavoorschriften

Toegang voor dit festival is gratis. Wel is er een toegangsregistratie / gezondheidscheck en zijn er uitsluitend zitplaatsen, voor een beperkt aantal bezoekers. Drankjes zijn beschikbaar aan de bar op het terrein.

Actuele informatie is te lezen op de Noordereiland website http://www.noordereiland.org/Midm of volg de MidM pagina op facebook @FestivalMiddenindeMaas